"Подиву немає межі" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Подиву немає межі" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

От не перестаю дивуватися, наскільки альтернативно-обдаровані істоти сидять в керівництві "Слуги народу". Спікер ВР Стефанчук, позивний "Коливан", не дозволив депутату від ЄвроСоладірності Ірині Геращенко поїхати на зʼїзд Консервативної партії Великої Британії та міжпарламентську конференцію Open Dialogue, за участі парламентарів країн ЄС.

Їй Богу не відаю чим керувався Стефанчук, але припускаю, що в ОПУ всерйоз думають ніби холодний душ який влаштував західних істеблішмент Зеленському на самміті НАТО і під час Генассамблеї ООН - це все рука Порошенка. Ви ж розумієте, отак з'їздить Геращенко на з'їзд Консервативної партії UK, а потім не тільки Уоллес, а й ще хтось заявить Зеленському що "Захід - не Амазон". Або з Лондону, на додаток до Вашигтону, спустять ще один список реформ - в обмін на гроші для відновлення інфраструктури...

Ну ви ж розумієте? Консервативна партія Британії - це партія Ріши Суннака, діючого прем'єра UK.

Що на це можна сказати? Ні, я розумію, що "служки" щиро переконані що у всіх українців пам'ять як у рибки-гуппі, їхні прибічники регулярно їх у тому переконують. Але ж не можна ставати рибками-гуппі самим!

Треба згадати, наприклад, як свого часу Петру Порошенко не давали виїхати на Захід для участі в тамтешніх заходах. Чим це закінчилося? Тим що до Києва приїхав Блінкін і зустрівся з Порошенком особисто. Під камери. Так що побачили і прибічники і противники.

Доречне питання, Стефанчуку що, дозарізу треба аби коли до Києва приїдуть Суннак, або Джеймс Клеверлі, вони зустрілися з Іриною Геращенко у Києві? Під камери... Аби ця подія стала центральною. Ну, мовляв, якщо вас до нас не пускають, то...

А таки зустрінуться. Із Стефанчуком - не факт, а із депутатом української опозиції з партії п'ятого президента України, яка витягувала наших солдат з полону, так що сама виїжджала на обміни - залюбки. Побачите.

І кому це треба? Що поробиш? Квартал-95.