"О, ще один мамкин "майданівець-3" виліз" - Богдан Буткевич

"О, ще один мамкин "майданівець-3" виліз" - Богдан Буткевич

Росія активізувала своїх шпигунів в Україні – заявив таваріщ Данілов

За словами секретаря РНБО, мета російських агентів – "вбити клин між політичним і військовим керівництвом України, а також розпалити антиурядові настрої серед населення".

Данілов зазначив, що росія намагається скористатися "так званою напругою" між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним.

Що??? Серйозно??

І тут мені згадалося, як вже кілька тижнів поспіль безум(гл)а потвора щоденно розкачує конфлікт між ОП і Залужним. А вчора прямо закликала його піти.

А сьогодні, не дивлячись на цунамі народного гніву, продовжує звинувачувати командування ЗСУ в некомпетентності і в усіх гріхах.

Тож, у мене питання. Ви там зовсім й*бу дали, чортові виплодки? Дебіли, які навіть не здатні підчас війни говорити одним голосом й домовитися навіть між собою.

Мережа шпигунів? Яку очолює ваша мар'яша? Заступник комітету по обороні в Раді? Чи ряжений в чужі шеврони клоун жовква? Або, може, дешевий паяц арахамія? Які всі за останні дні публічно гавкали на Залужного та військових. Тоді як жодного звуку з боку армії - не було і не могло бути.

Знаєте, більш тупорилих й імпотентних істот при владі в Україні просто не було.

Їх фінал буде дуже хріновим. Головне - щоб вони за собою всю країну не потягли.

А шанси на це більшають з кожним днем. І подібним енурезним висером цього секретаря РНБО.