"БОЖА ДОПОМОГА" - Микола Ільїнов

"БОЖА ДОПОМОГА" - Микола Ільїнов

Думаю, що за минулі дві доби, в наявність Божої сили повірили навіть затяті атеїсти. Напередодні Різдва були, мабуть, найбільш складні дні з електропостачання: світло не включали майже дві доби, а коли почали включати, то максимум 2-3 години на добу. Енергетики обіцяли вийти на відключення по графікам десь через 2 тижні.  

І ось, настає 24 грудня, електроенергію включають в перший половині дня, і до кінця дня не виключають. Я не вірив в таке щастя, тому весь день підіймався пішки на 9й поверх, в очікуванні, що ось-ось відключать.

Коли настало 25 грудня я продовжував не вірити і знову підіймався пішки, вираховуючи, що буквально з хвилини на хвилину минає як доба без відключень, а значить точно відключать.

Світло вперто дратувало, змушуючи робити все більше і більше домашніх справ: після запеченої качки, пішла вже четверта загрузка пральної машини і навіть, вперше за останній місяць, посуд прийшлося мити в посудомийці, а в додачу до того, в кінці дня, піднявся на ліфті, з думкою, що енергетикам, все ж таки, вдалося відновити за 3 дні те, що планували за 2 тижні і тепер електрику не будуть відключати, принаймні до наступних обстрілів.

Сьогодні зранку світло відключили. Перша думка була, що нас знову обстріляли. Дивлюся телеграм канали, так, обстріляли але не нас, а рашку і не об’єкт критичної інфраструктури, а аеродром в Енгельсі. Значить причина ні в цьому, значить, цілодобова електроенергія на Різдво - це була БОЖА ДОПОМОГА!  

Інших пояснень в мене немає.