"На расєє існує тільки 3 види риторики щодо України" - Максим Таран

"На расєє існує тільки 3 види риторики щодо України" - Максим Таран

1️⃣ Хуйло, яка при владі  віщає бойову і чорну пропаганду і дресирує свою аудиторії на агресію: знищити Україну, розчленити, спалити, зруйнувати, розбомбити!..

2️⃣ Радикальне хуйло: "ей, владна хуйня неправильно розчленяє, гвалтує та бомбить Україну. Але треба громити жорсткіше і більше, треба щоб всі розстрілювали українців, а не лише військові!"

Яскравий приклад - терорист Гіркін-Стрєлков, якого якогось біса на повному серйозі навіть цитують українські ЗМІ! З виправданням, що він критикує ж расєйське військове керівництво і його зведення не такі брехливі, як з екранів РашаТВ. Стара преревірена тактика Геббельса "40 на 60". 60 % - в інтересах противника, щоб 40 % небезпечної дизінформації заходили в потрібні довірливі мізки.

3️⃣ Ліберальне хуйло: каже, що так не можна, війна - це погано, Україну треба полюбовно до себе приєднувати, ласкою і рублями, а не ракетами.

Але потрібно розуміти, що головна ціль у них одна. Це могутня колоніальна матушка-Расєя. Інтереси України туди не входять. Знайте про це, коли вчергове шукаєте новини, відео в ютуб або тікток.

А хороші росіянці теж бувають. Вони - або допомагають українській армії перемогти, або їм допомагають стати "хорошими" бійці Бригада швидкого реагування Національної гвардії України зараз на Луганщині.