Бабусині страви: "Мюслі з цільнозерновими хлібцями та фруктами"

Бабусині страви: "Мюслі з цільнозерновими хлібцями та фруктами"

Інгредієнти:

  • 10 хлібців (з висівками)
  • 10 ст. л . вівсяних пластівців
  • 20 ст. л . кукурудзяних пластівців
  • 20 ст. л . кукурудзяних пластівців
  • 10 ст. л . цільних лісових горіхів
  • 10 ст. л . дрібно нарізаної кураги
  • 10 ст. л . дрібно нарізаного інжиру
  • 10 ст. л . родзинок
  • 1-2 ст. л . рідкого меду

  • Спосіб приготування:

    1. Розкришити хлібці на маленькі шматочки і змішати з усіма інгредієнтами (окрім меду).
    2. Викласти на деко, застелене пергаментним папером.

    3. Залити зверху медом. Випікати при 250 ° C. Час випікання - десять хвилин, час від часу потрібно помішувати.
    4. Перекласти на блюдо і подавати з йогуртом або кислим молоком.