"Сказати, що я вражений - не сказати нічого" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Сказати, що я вражений - не сказати нічого" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Послухав дику заяву журналістки Янини Соколової, мовляв, допомога Петра Порошенка фронту - то "медіа-історія", себто - реклама. Підтекстом читається знайоме "Порошенко - піариться".

На думку Соколової замість допомоги армії (!!) Порошенко мав би: "зробити низку програм з розвитку сучасної молоді, збудувати університет".

Сказати, що я вражений - не сказати нічого. Я просто не відав, що в голові у відомої журналісти Соколової аж стільки совкової класової ненависті. Чи може справа не в тому що Порошенко - мільйонер, може Соколова так виказує особисту кривду? Цей варіант ще більш гидотний.

Бо тоді виходить, що Соколова з легкістю готова послати десятки й сотні українських солдатів на загибель - аби лише Порошенкові дошкулити.

Я перебираю в пам'яті. Вантажівки ДАФ різних типів. Їх поставлено на фронт більше сотні. На них возять БК, харчі, медичку, дрова. На них вивозять поранених. Вони тягають на горбу мобільні майстерні і шиномонтажі. Вони тягають автонавантажувачі, що вантажать ящики з БК без кранів. Ці машинки проходять там де грузнуть джипи... На думку Соколової замість них мала бути кафедра політології або маркетингу.

Броньовики Шилд і БТРи "Спартан". Вони воюють, прикривають піхоту, захищають її від ворожого вогню... Замість них мали бути приміщення для семінарів.

Лазні-пральні - комплекси які рятують цілі батальйони від хвороб і інфекцій, і які тиловики бригад просто благають їм дати.... На думку Соколової, замість них треба було накупити інтерактивного обладнання для аудиторій.

БПЛА "Посейдон". Один з двох БПЛА бригадного рівня, які мають ЗСУ. БПЛА, який розвідки бригад мріють здобути. А ще БПЛА "Валькірія" - один з найбільш масових безпілотників на фронті. Безпілотники - це очі бойових бригад. Це розвідка. Це корегування вогню. Ви знаєте які втрати несли розвідроти і розвідбати різних армій світу ДО появи безпілотників? Ви знаєте ЯКИЙ обсяг роботи тягнуть БПЛА на фронті? А ще Фонд Порошенка зараз посилає на фронт ФПВ-дрони. А ще почав працювати проект виробництва станцій РЕБ... На думку Соколової замість цього всього треба було понаймати викладачів для "університету Порошенка".

Рації. Буржуйки. Дрони Мавік і Аутел. Зимова форма. Бронежилети. Бандермобілі. Генератори, на кшталт того що був у нашому взводі. Система для очистки води в Миколаєві...

А ще, виходить так що в той час коли армія потребує на фронт людей, Порошенко мав запрошувати до свого "університету" абітур'єнтів забезпечених відстрочкою... бо інакше як же "університет" працюватиме?

Скільки місць на думку Соколової мала бути в цьому "виші"? Такою самою як кількість українців, які б загинули, якби Порошенко діяв за порадами Соколової? Чи побільше? Соколова після ТАКИХ слів гарно спить?

Віщують заперечення на кшталт, от Фонд Притули або "Повернись живим" допомогли б фронту замість Фонду Порошенка. Відповім - ви знаєте ЯКІ черги за допомогою до цих фондів? Ви знаєте, що то таке вмовляти волонтерів допомогти?

Я вам секрет відкрию. На окремих осіб, які ллють бруд на мене особисто, я не реагую взагалі просто тому, що особи ті допомагають фронту. Бо Україна - понад усе. І крапка.

На щастя, Фонд Петра Порошенка і "Справа громад" отаких "порад" не слухають. Вони - допомагають. Допомагають як тільки можуть. Хто має очі - той бачить.

Долучайтеся теж.


ТІЛЬКИ ПРИВАТ24

5169 3305 2068 6400

ІНШІ БАНКИ

5375 4115 0177 8331

PayPal:

[email protected]

Всі реквізити:

https://spgr.org.ua/uk/donate/