Бабусині страви: "Сніданковий багет"

Бабусині страви: "Сніданковий багет"

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 6 часточок бекону
  • 3 яйця
  • 3 ст. л молока
  • 1 ч. л чорного перцю
  • 50 гр сиру (натертого на тертці)
  • петрушка
  • сіль
  • 1 часточка часнику

  • Спосіб приготування:

    Розігріваємо духовку до 180 С.
    Обсмажуємо бекон на сковорідці до золотистої скоринки.
    В багета вирізаємо усю серцевину та нарізаємо її на невеличкі кубики.

    Збиваємо разом яйця, молоко, перець, подрібнену петрушку та сир.
    Замочуємо в цій суміші наші кубики багету.
    Викладаємо бекон в багет та заливаємо усе сумішшю з яєць, хлібних кубиків та молока.
    Посипаємо зверху залишками натертого сиру, готуємо в духовці до повного приготування яєць та золотистої скоринки.