"Подивована вендетою, оголошеною Банковою соціологам" - Ірина Геращенко

"Подивована вендетою, оголошеною Банковою соціологам" - Ірина Геращенко

Всі ломи влади кинулися критикувати опитування, за яким 80 % українців вважають Зеленського відповідальним за корупцію.

Сваритися з соцслужбами - все одно, що сваритися з журналістами. Точно програєш.

Спочатку Банкова сама 4 роки розповідала, що сонце не встає без Володимира Олександровича. Він анонсував в відео звільнення міністрів в парламентсько- президентській республіці, складання мандатів депутатами, сам формував списки слуг в ВР і уряд , розповідав про на 100% своїх прокурорів, давав вказівки місцевому самоврядуванню, хіба що не двірникам. В марафоні- суцільний Зеленський і його офіс. Він відповідає в країні за все.

Але чомусь окрім корупції. За корупцію традиційно відповідає Порошенко:)

Також вперше бачу, як нагнули самих соціологів, які вже другий день розтовкмачують народу, що відповідати за корупцію- не означає бути причетним.

При цьому Порошенко «був причетний» до контрабандної поставки необхідних ЗСУ деталей, в якій Бігус звинуватив Свинарчука. Відповідав за все, як зʼясувалося в ході кампанії 19 року.

Здається, слуги не очікували, що колись тефлон злізе і відповідальність непомітно підбереться і до них.

А щодо відповідальності і причетності, то президент і досі не відреагував на скандал щодо бюджетного фінансування зеленої енергії на окуповану територію росіянам. Фірмами представника його офісу.

Як і на чисельні скандали з великим крадівництвом. Про марафон, де на олігархічні телеканали Медведчука - Коломойського йдуть гроші платників податків, взагалі мовчу. Це теж елемент політичної корупції, коли за лояльність платять бюджетні кошти.

Президент відповідає за свою команду.

Моновлада =

моновідповідальність.