"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Денний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

Сьогодні п`ять представників української діаспори, які на свої гроші здійснюють турне по "червоним" штатам США, зустрілись з командою сенатора-республіканця Джоша Хоулі з Міссурі. Останній нещодавно запропонував всі кошти, які мали спрямувати Україні, перенаправити Ізраїлю, стверджуючи, що Україна вже "отримала достатньо", і їй необхідно "сідати за стіл перемовин з путіним".

На жаль, переговорити з самим сенатором не вдалось, але його помічники пообіцяли передати йому всі матеріали (світлини звірств росії на території України, розрахунки щодо необхідної зброї, листи біженців, відеозвернення українців) вже завтра. Чесно кажучи, вони були вражені інформацією, яку отримали, і було цілком очевидно, що сенатор нею не володів (чи не хотів володіти).

Наступний пункт - Флорида, де наразі проробляється питання зустрічі з ДеСантісом чи кимось з його адміністрації.

За великим рахунком, цю справу могли б робити українські депутати (їх статус дозволив би проводити зустрічі на більш високому рівні), але Данилов сказав, що Україну можуть представляти лише Зеленський, Шмигаль та Кулеба - інші, мовляв, туристи. От і доводиться свідомим українцям робити за власні гроші те, що могли б робити слуги народу. І зараз я не тільки про назву партії.