"Я приніс вам новорічну детективну історію, яка вам дуже не сподобається..." - Дмитро Золотухін

"Я приніс вам новорічну детективну історію, яка вам дуже не сподобається..." - Дмитро Золотухін

21 березня 2016 року в інтерв’ю редакційній колегії The Washington Post Дональд Трамп оголосив, що до його президентської кампанії приєднується, в якості радника, Джордж Деметріос Пападопулос (1987 р.н.).

Трамп, читаючи зі списку, тоді сказав: "Він консультант з нафти та енергетики, чудовий хлопець."

24 березня 2016 року Пападопулос зустрівся з британським професором Джозефом Міфсудом у Лондоні. Пападопулос сказав, що Міфсуда супроводжувала росіянка Ольга Полонська (вона ж Ольга Віноградова), яку Міфсуд назвав "племінницею президента Росії".

Пізніше Джозеф Міфсуд сказав Пападопулосу, що він має інформацію про те, що росіяни накопали "бруду" про Хілларі Клінтон, а саме: "у росіян були електронні листи Клінтон, у них тисячі електронних листів".

Ймовірно, йшлося про злам серверів Демократичної партії, серед яких, можливо, були і листи з грифом "таємно", за що пізніше Клінтон намагалися притягнути до відповідальності.

Починаючи з весни 2016 року, Пападопулос кілька разів зустрічався з Паносом Камменосом, який мав численні тісні зв’язки з російською розвідкою. В тому числі, через мого старого знайомого Решетнікова (РІСІ), який мав дуже потужні позиції на Афоні, оскільки більша частина "офіцерья" навколо Решетнікова була дуже "воцерквльонной".

Як радник Пападопулос постійно ініціював зустрічі Трампа та очільників його кампанії з росіянами.

Коли розпочалося розслідування америаканського прокурора Роберта Мюллера про російське втручання у вибори США, воно закінчилося тим, що Пападопулоса засудили, через те, що він брехав слідчим ФБР на допитах щодо своїх зв'язків з гнусньой...

У Пападопулоса є дружина-італіанка Сімона Манджіанте (1989 р.н.). Вона і юристка, і акторка, і була радницею уповноваженого по справам викрадення дітей в Європарламенті. У 2016 році вона працювала в одному з лондонських think tank. Десь в той період вони і познайомилися з Пападопулосом, а після того як побралися, вона як справжня дружина декабриста - підтримувала його, коли він брехав ФБР.

Це все була приказка, а от тепер починається казка...

З середини осені Манджіанте активно пише пасквілі та статті, присвячені роботі агентурної групи Деркача-Дубінського в Україні. Усі вони, звісно, присвячені атакуванню Джо Байдена і його сина Хантера, в контексті їх замараності в українській фірмі Миколи Злочевського (який, до речі, відкупився від українського суду, і Дар'я Каленюк сказала, що це - норм).

Так, от...

За три дні до нового року Манджіанте написала у Твітері, що взяла у Деркача інтерв'ю, для чого спеціально приїхала до Мінську, де і відбулися бесіди з Деркачем.

Днями це інтерв'ю буде опубліковане онлайн і мочилово Байдена, крізь призму його пов'язаності з Україною, буде продовжене з потроєною силою.

Чесно кажучи, я б на оті 61 мільярд, які підвисли в Конгресі, вже не розраховував би. Треба придивлятися до Нікі Хейлі, бо в цьому розкладі, це хоч якась надія.

Велкам до передвиборчого року!

А, як ми знаємо, потужними зусиллями Маші Йовановіч та її колег, Україну було перетворено на інструмент внутрішньої політики США. Тож ми з вами тут під обстрілами будемо обирати президента США, а не виборщики 

Шануймося!