"ПРИМАРА ЗЕЛЕНОГО ДУЧЕ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПРИМАРА ЗЕЛЕНОГО ДУЧЕ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Депутат Демченко (Слуга народу, звісно) заявив, що диктатура це інструмент, який може допомогти перемогти ворога.

Брехня, як вона є. На момент приходу до влади Зеоенський уже мав диктаторські повноваження - він перший з обраних президентів України повністю контролював дві гілки влади з трьох (законодавчу і виконавчу) і через них постійно тиснув на третю гілку - судову. Ба-більше, у своєму тиску на судову владу Зеленський відверто порушив Конституцію України (звільнив голову КСУ) - і цей факт уже встановлений українським судом.

До речі, переламати судову владу через коліно Зеленському не вдалося - і це головне досягнення судової реформи президента Порошенка. Саме тому суди все ще виносять рішення всупереч волі ОПУ.

Виконавчу владу Зеленський контролює й зараз. Його вплив на владу заклнодавчу (Верховну Раду) дещо поменшав, натомість Зеленський встановив монополію на телебачення. Знову таки, якби не Порошенко, контроль був би повний. Але.

Зеленим мало повноважень? Серйозно? Це тому вони місяцями не можуть прийняти закон про мобілізацію? Аби Україна почала серйозно ставитися до своєї оборони потрібний естрадно-цирковий дуче?

Правда така. Диктатура не допоможе перемогти у війні. Диктатура допоможе зеленим уникнути відповідальності за зроблене. Диктатура допоможе остаточно роздушити опозицію і заткнути роти інакомислячим.

Саме тому, диктатури зелені не матимуть. Ми воюємо за свої родини. За своїх дітей. За Вільну Україну. Ми НЕ воюємо за естрадно-циркового дуче.