У Харківській обл. прикордонники затримали контрабандну сировину для виготовлення ковбас

У Харківській обл. прикордонники затримали контрабандну сировину для виготовлення ковбас

У Харківській області прикордонники на ділянці відділу "Тимофіївка" зупинили водія "Газелі", який намагався вивезти до РФ 2800 кг натуральної обгортки для ковбаси приблизно на 900 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Житель Харківської області рухався в напрямку кордону з РФ. Під час зупинки транспортного засобу на одному з контрольних постів і його огляду, в кузові було виявлено 12 пластикових бочок. Вони були заповнені натуральною обгорткою для виготовлення ковбас. Крім того, в автомобілі знаходилися три картонні коробки з волоськими горіхами. Жодних документів на товар водій не мав", – йдеться в повідомленні.

Пізніше, до місця затримання автомобіля прибув "господар" товару і надав товаросупроводжуючі документи і фітосанітарний сертифікат. Однак під час відбору пояснень у даного громадянина було з'ясовано, що документи можуть бути сфальсифіковані.

"Зараз товар вартістю близько 900 тисяч гривень передали представникам МВС. Також направлено повідомлення про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за використання підроблених документів і реалізацію недоброякісної продукції", – йдеться в повідомленні.

ua.112.ua