"Всі дії Безуглої - це не про байдужість керівництва фракції і парламенту" - Зоя Казанжи

"Всі дії Безуглої - це не про байдужість керівництва фракції і парламенту" - Зоя Казанжи

Коли владі не подобається, що говорить нардеп, влада знає, що з цим робити. Спитайте у Geo Leros, наприклад.

Коли кілька років підряд Марʼяна Безугла генерує і робить не просто нісенітницю, а завідомо шкідливі речі, і залишається при цьому на місці, то це не просто поблажливість влади. Їм так треба.

Iryna Gerashchenko зареєструвала постанову про відкликання депутатки Безуглої з комітету нацбезпеки. «Бо її заяви - це розпалювання ворожнечі і знецінення десятків тисяч українців».

Що з того вийде, побачимо.

А я от про що хочу сказати.

Цю депутатку Безуглу обрали виборці не з глухих сіл, над якими можна було б потішитися. Типу - ну що ж поробиш, село слабоасфальтоване, телевізор дивились і понаобирали нам тут.

Безуглу зробив депутаткою Київ - столиця нашої країни, те місто, де було два Майдани, де зосереджена еліта країни, де студенти, науковці, митці і т.д.

І коли я кажу про хакнутий мозок в 2019 році, то і оце я маю на увазі. Колективний сеанс гіпнозу з частковим паралічем когнітивних функцій.

І варто усвідомлювати, що Безугла не з шоу-бізнесу, не стрибала на сцені, а багато років вчилась.

Якщо ви раптом не в курсі, вона закінчила Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, курси перекваліфікації при Українській військово-медичній академії, Міжнародну програму лідерства Державного департаменту США.

Вона у свої 35 років має досвід роботи в поліклініці, у проєктному офісі реформ Міністерства оборони, де реформувала систему медичного забезпечення Збройних сил України.

Коли її обирали кияни з Оболонського району, вона мала таку посаду: старший інспектор з контролю за виконанням доручень відділу цивільних експертів Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.

Таки непогана карʼєра для 30-річної людини.

У Верховній Раді у неї теж склалось все добре.

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, голова підкомітету запровадження цінностей і стандартів НАТО, міжнародного військового співробітництва та миротворчості. Членкиня Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО. Членкиня Міжфракційного об'єднання «Гуманна країна», створеного за ініціативи UAnimals для популяризації гуманістичних цінностей та захисту тварин від жорстокості.

Ще нагадаю, раптом забули, це саме Безугла очолювала тимчасову слідчу комісію ВРУ по розслідуванні "вагнерівців" та "плівок Суркова-Медведчука». Результат знаєте?

Ще нагадаю. Вона в числі ще кількох таких самих бовдурів була авторкою скандального законопроєкту № 7351, який надавав право самостійно убивати військовослужбовців командуванням за невиконання наказів без будь-яких доведених обставин.

Медіа, експерти - люди, тоді назвали той законопроєкт спробою відновити смертну кару в Україні.

Після шуму і гучного скандалу законопроєкт просто прибрали без будь яких пояснень чи вибачень.

Тоді навіть один із слуг Веніславський пропонував відкликати її з посади заступниці комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Ще був період, коли вона намагалась знищувати репутаційно Dana Yarovaya. Закінчилось все швидко і просто. Бо яка репутація у Дани і яка у Марʼяни, зрозуміло без зайвих слів.

Жодного слова влада про Марʼяну не сказала. Не спробували зупинити. Все їм було ок.

У коментарях до постів Безуглої військовослужбовці пишуть, що на її совісті смерті бійців. Стверджують, що саме Безугла, яка минулого року вирішила покататися по сходу України, відволікала велику купу ресурсів на свою охорону, доповідала про перебіг подій в офіс президента і намагалась керувати військовими.

Зараз Безугла, після всіх зашкварів, знову повідомила, що збирається на фронт. Під постом там її вже сто разів прокляли.

До чого я так багато написала?

Всі дії Безуглої - це не про байдужість керівництва фракції і парламенту. Це про те, що саме таку роль вони для неї виділили і вона їх не підводить.

Мені навіть здається, що ті люди, які моніторять/аналізують/доповідають ситуацію Зеленському і компанії, просто всі разом ржуть над усіма нами. Типу - он як їх корчить, так їм і треба, молодець, Марʼяна!

Я бачила пости про те, що люди раніше їй співчували, оскільки, як пишуть, людина має розлади аутистичного спектру (РАС). Співчували, а зараз обурено питають: а що вона робить? а далі що? може, є можливості все оце зупинити?

Про те, як ці всі дії руйнують основи парламентаризму, навіть не буду починати.

Знаєте, все-таки наважусь провести паралель. Я дуже добре памʼятаю часи, коли всі сміялись і знущалися над Жириновським. Яким він був абсолютно відбитим фріком.

А потім він став одним із тих, хто керував божевільнею.

Так що у нашої Марʼяни, судячи по всьому, може все скластися досить добре.

У неї, не у нас.

На фото: той, хто привів її у владу. Дякуємо, дуже дякуємо.