Вчора відбулася чергова апеляція по справі Романа Дудіна

Вчора відбулася чергова апеляція по справі  Романа Дудіна

Досі не можу прийти в себе від того шапіто нахабства та хамства , яке , такі собі «судді» Сілкова , Багацька та Горб, демонстрували при розгляді на 100% сфабрикованой справі по Героя оборони Харкова Романа Дудіна.

На засідання, як зазвичай , Р.Дудіна не привезли. Справу розглядали по відеозв‘зку! Що дуже зручно для сторони звинувачення, і дуже незручно для захисту.

Судді всім своїм виглядом демонстрували , що їм нема коли займатися розгляданням справи військового, який з 2014 р захищає Україну, а з 24.02.2022, зробив все , і навіть, більше, щоб Харків не був перетворен на Маріуполь. Судді його перебивали в хамський формі, підганяли. Не давали закінчити ні думки та речення. Повишали голос. Хоч Роман Дудін говорив дуже лаконічно та по суті. І, взагалі, поводив себе дуже достойно та гідно.

Пробачте за порівняння, але це виглядало так, що на тих «суддів» напав пронос , і вони дуже поспішають до вбиральні, щоб не накласти під себе.

Зрозуміло , що не пронос був виною такой поведінки, цих, так званих «суддів», а бажання збити з думки , чи не заслухати покази Дудіна, щоб винести неправосудне рішення.

Громадськість вже рік ходить на суди і знає матеріали справи. Ми знаємо, що кожне звинувачення , захист спростовує офіційними документами. Ми знаємо, що суддівське сваввілля по цієї справі вже відомо і за кордоном. До Дудіна, який не здав оркам стратегічний напрямок та мільйоне місто приїзджали і журналісти з США, Франції, Німеччини. Цікавилася моніторингова місія ООН по правам людини. Ми знаємо, що вони були в шоці від суддівського свавілля , стосовно Героя, який захистив Харків, врятувавши сотні тисяч життів!

Це такий сором, коли ці продажні упирі в мантіях, хамять Воїну з великої літери, до якого їм , як грязі до чистого неба!

Пробачте, друзі, за емоційність, але вже уривається терпець, спостерігати ці ганебні судилища над українськими Героями, як Р. Дудін та Роман Червінський!

Ходіть на суди! Підтримуйте військових, які ВРЯТУВАЛИ та ЗАХИСТИЛИ нас від кривавої рашистської орди! Не дайте цим упирям в мантіях, які відпускають терористів, як Цемах, виправдовують фсбшних агентів , як Портнов, мародерів , як Кирил Тимошенко та Татаров, вчиняти розправи над нашими Героями!

Галина Травнева