Десять хороших новин на 16 січня

Десять хороших новин на 16 січня

Непереможна українська армія ухуярила два літаки за один день. І то які літаки – здоровенні дури, командні пункти управління, коштують, як весь Бєлгород. Одне пішло на корм азовському бичку, інше, на жаль, дотягнуло до Анапи, живуче, сука, але у стані друшляка воно ще не скоро перетвориться на літак.

З цих крилатих баз смерті по нам коригували обстріли. І я сподіваюся, що їхній екіпаж подихав дуже довго і в страшних муках, за кожного нашого загиблого, кожного пораненого, кожне розбите вікно, за кожне дитя, що заплакало від страху

Повітряні сили – ви охуєнні. Та й ви самі знаєте


Партизани у Мелітополі висадили у повітря УАЗ Patriot з чотирма російськими патріотами. На місце, виконати клятву Торквемади Гіпократа, примчали медики, але жертв їм дісталося вже небагацько


Наша постійна рубрика «горящая росія». Кадри палаючих складів Wildberries, безперечно, порадували око українського партріота, але деталі цього інциденту змушують реготати ще гучніше. Коли на підприємстві розгорілася пожежа і персонал в ужасі намагався покинути будівлю, охоронці закрили ворота і нікого не випускали…. без огляду. Щоби нічого не вкрали, скориставшись ситуацією, сука, ну що за народ


Пам’ятаєте ситуацію, коли в русні на летовищі загорівся літак, а всі не могли вийти, бо преміум кинувся рятувати свої чумудани? От це прямо дзеркальна ситуація. Тільки там всі були дуже інтелігентні, бо чернь же на росії на літаках не літає, а тут охоронців тупо затоптали.


Ще згорів штаб мотострілецького полку у Чечні, але тільки разом із документами, ніхто не потрапив у рай до прекрасних гурій, тому доведеться таки пиздувати на війну в Україні, до некрасивих і злих артилеристів (Артилерія, ви вогонь, то до красного слівця)


Ракета, яку русня випустила по Україні, впала у Краснодарському краї. То просто була північнокорейська ракета. Вона не наважилася покидати країну з нормальним тоталітарним режимом.


Наша постійна рубрика «командырявые». Під час удару по аеродрому «Саки» уколошкали замкомандира 43 штурмового авіаційного полку РФ, підполковника Чорнобривого


Росію знову всі обіжають. Чехія вимагає від російського посольства 648 тис. євро за оренду землі під празьким комплексом офісних будівель та багатоквартирних будинків. А Латвія хоче націоналізувати «Будинок Москви» через загрозу нацбезпеці.


Ще й Білий дім підтримав конфіскацію $300 млрд із заморожених росактивів, щоби направити їх Україні.


Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко.


Head Mare хакнули сервісну систему компанії «Галактика ЕАМ», яка надавала послуги з цифровізації «Роснефти», знищили сотні терабайт даних, 390 віртуальних серверів і робочі станції.


На Росії дефіцить бюджету через низькі доходи на нафту і газ. Власне, як і передрікалося. Я вже давно кажу, що треба стріляти на звук, коли чуєте, що санкції не працюють, особливо якщо звучить з угорським акцентом. Так от бюджетний дефіцит на болотах досяг 3,2 трлн рублів ($36,1 млрд), що відповідає 1,9% ВВП болотного рейху.


В Нижньому Тагілі зійшли з рейок понад десяток вантажних вагонів, бо хтось підірвав рейки. Вибуховий пристрій був прикріплений до цистерни. Потяг зупинили за кількасот метрів від терміналу «Газпром нафта».


Суд зобов'язав ФСБ МП повернути державі унікальну пам’ятку історії та архітектури Житомирщини - палац Терещенків, переданий колись жіночому монастирю Святого Різдва Христового. Бо це має бути культурна спадщина національного рівня, а не інкубатор для антиукраїнських ідей. Сестер, які мають Україну та бога в серці, ніщо не зупиняє від переходу в ПЦУ. Нема чого боятися, бойова магія МП вже не діє, доведено судами над Пашей Мерседесом