"СЬОГОДНІ ВАЖЛИВО БУТИ У СТАНІ «В АДЕКВАТІ», НІЖ У ТРЕНДІ ЧИ МОМЕНТІ" - Александр Гончаров

"СЬОГОДНІ ВАЖЛИВО БУТИ У СТАНІ «В АДЕКВАТІ», НІЖ У ТРЕНДІ ЧИ МОМЕНТІ" - Александр Гончаров

Учора урядова делегація України на чолі з прем'єром Шмигалем прибула із Києва до району спільного кордону на зустріч із польськими колегами для вирішення проблем блокування перевезень, проте представники Польщі не приїхали. У Туска цей захід просто проігнорували.

Поляки вже не тільки на словах, а й своїми діями підтверджують, що «Порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих!». Лідери країн Західного блоку вже давно заклали вимоги до нашого Кабміну провести структурні реформи в держсекторі та економіці щодо розвитку бізнес-клімату та підприємництва в умовах війни. І головне – українська економіка надалі не може розвиватися, як бізнес-проект групи олігархів та топ-чиновників.

На жаль, українська влада тільки намагається слідувати за тенденціями країн Заходу і поки що сама не створює ці тенденції та тренди. Щоправда, скільки ж там у Кабміні та Раді промовистих! На жаль, немає ефективних! А заговорити спонсорів та партнерів вже не виходить.

P.S. До речі, як заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн: «Єврокомісія наступного тижня ухвалить рішення про виділення 137 млрд євро з бюджету Євросоюзу для Польщі».