"Скачіть вічно. Не зупиняйтесь" - Олена Кудренко

"Скачіть вічно. Не зупиняйтесь" - Олена Кудренко

... Тобі 63, ти ще спала, або ж тільки прокинулась, і в твій приватний будиночок прилітає російська ракета. На вулиці мінус 15, ти під завалами, заблокована, вибратися не можеш, але рятувальники намагаються розібрати уламки, скло, цеглу. Дістають одну людину. Живу. Іншу. На щастя, живу. А ти вмираєш. Може, ти загинула миттєво, а може якийсь час стікала кров'ю на морозі, мінус 15. А то й мінус 17... Це лише одна з жахливих історій сьогоднішнього ранку в Україні.

Торгівельний центр оголив внутрішню обстановку, знесений вибухом фасад відкриває на огляд дитячий розважальний майданчик, яскраві батути, ігрову зону... - Кривий Ріг.

Від вибухової хвилі перекидає маршрутку, і людей в ній перевертає разом з тією маршруткою, а там діти... - Новомосковськ, Дніпропетровська область.

Хмельниччина - багатостраждальна, хоча, здавалося би, далеко від зони бойових дій, але ж дістається... Київ, Дніпро, Запоріжжя...

Десь на росії навколо вогнища надворі скачуть росіяни. У них мороз сильніший. І вони, с...ки, живі. 150 000 росіян без тепла в сильніший мороз. Вусата гніда Песков зазначає, що це через те, що тарифи давно не підіймали, і тому не було грошей відновити комунікації - на 2021 рік потребували обов'язкової заміни 44% водопровідних мереж, 30% в сфері гарячого водопостачання, 45% водопровідних труб. Хтось, хто знає, каже, що цифри можна сміливо подвоювати.

Але хоча би на сьогоднішній обстріл України витрачено те, що можна було витратити на своє стадо. 150 000, на хвилиночку. І скакати у дворі холодних багатоповерхівок, навколо багаття - це дуже мізерна плата за чиюсь смерть в Україні.

Скачіть вічно. Не зупиняйтесь.