"З цікавих спостережень" - Борислав Береза

"З цікавих спостережень" - Борислав Береза

Десь за місяць закінчуються повноваження Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони України і багато хто з членів цієї ради хоче не втрати свій статус. По різних причинах. І за місяць до закінчення повноважень відбуваються цікаві події.

Наприклад, неофіційно відсторонили та дали наказ не пускати на робоче місце Дану Ярову, а ця Антикорупційна рада мовчить, або каже, що нікого не відсторонили. До речі, після розголосу в МО зробили круглі очі і скасували всі обмеження по Дані. Вона вже на роботі. Навіть у суботу.

А ще я на днях переглядав старе відео прес-конференції екс-міністра оборони Резнікова, коли він взважував скандальні куртки, і побачив, що дає він її... на фоні деяких антикорупціонерів з цієї Ради. Розумію, що він це робив для посилення своєї позиції, а вони на це погодилися теж все розуміючи. І бачу, що зараз вони потужно захищають нові схеми, розповідаючи, що це інше, а всі не праві. Цікаво. Схоже, що дехто з них "не зря підножний корм жре".

До речі, Сергій Лещенко теж починав, як антикорупціонер. І бачимо який він антикорупціонер насправді. Але цікаво, як будуть далі розвиватися події. І шось мені підксзує, що в цій Раді вже є нові "Лещенкі". Не всі, але є. Час покаже. А я знову скажу, що попереджав.