"Коли більше, не значить- краще" - Олександр Карпюк

"Коли більше, не значить- краще" - Олександр Карпюк

В світі останніх подій, під Донецьк загнали дохера різного РЕБа. Ну той випадок коли техніку дали, але мізків немає.

По ітогу наші рерівці в ахере дивляться як засоби з нашого тилу давлять наші ж борти не даваючи працювати їм під час штурмових дій, давлять навігацію в секторі допомогаючи пігдоговським Полям-21 (сука, паралельно працюють з пігдоговським РЕБом ці дегенерати) і взагалому роблять херню. І це потужні машини, які без необхідної координації.

З Нотами теж не все в порядку, але коли такий треш- то вже не розумієш на кого кидатись.

Йдуть штурмові колони на наши позиції, а наш РЕБ увалює наші ж борти на місці зліту, не даваючи працювати на відбиття штурмів.

Блд, коли вже до когось дійде, що нескоординований РЕБ- то є ворожий РЕБ!!! Він сука не допомогає, він сука тільки шкодить! Без всіх приїзжих РЕБ 59/53 працював ефективніше, ніж зараз. І пігдоговські борти літають як хочуть, а наші не літають. Дайте вже цим довбограям зірку Героя і хай валять звідси з закритими брками. Зірку Героя Росії звісно.

P.S. Прямо зараз вирачаємо борт по причині подавлення дружнього РЕБу, і не можуть знайти хто це робить. Сука кожен підрозділ що заходить робить свій якийсь координаційний центр і їбав координуватись з іншими. ОТУ про це знає, але їм похер.

Олег Книжник при тобі такої хуйні не було.