Війна очима ТСН. Наталя Нагорна

Війна очима ТСН. Наталя Нагорна

Наталя Нагорна народилась на Житомирщині, виросла у Миколаївській області. Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна.

На телебачення потрапила одразу після першого курсу університету. Закінчивши навчання, переїхала до Києва.


"Наше керівництво казало так: у війни не жіноче обличчя і дівчата туди їздити не будуть – це не обговорюється. Тут почалася вже наша боротьба, наша маленька війна, тому що це – наша країна і… ну як можна не поїхати. У нас навіть сформувався "добровольчий батальйон журналістів". "

Війна в Україні розгорнулася не лише на східному фронті: інакші, але так само важливі бої невтомно тривають на фронтах візуальних мистецтв, літератури, журналістики...
Ця книга є спробою панорамного погляду на перебіг воєнних подій на Донбасі 2014–2015рр. у баченні журналістів Телевізійної служби новин.
Попри власний патріотизм та глибоке і гостре переживання тяжких для країни часів, ці репортери не зраджують журналістським стандартам і намагаються залишатися об’єктивними у висвітленні подій на Сході України. «Війна очима ТСН» — це 28 проникливих історій у вигляді есе відео-історій.
Їх герої – журналісти, які невтомно їздять у відрядження до зони АТО. Окремі дані про людські втрати, наведені у книзі, не можуть вважатися остаточними, бо вони досі підлягають уточненню та оновленню. Сайт проекту: viyna.tsn.ua