"Дуже вкурвило. Клуб інвалідів мови" - Олена Добровольська

"Дуже вкурвило. Клуб інвалідів мови" - Олена Добровольська

Я зараз не дуже сильно буду обирати слова. Висновки з події на якомусь там «форумі молодих підприємців», де якась дєвочка організатор «оступілась» і випроводила запрошених військових з йб@ного олімпу, ой вибачте, клубу переляканих молодих бізнесменів, бо вони какаються, коли бачать військову форму.

Побачила вчора фабулу в одному з постів в стрічці, офігіла. А потім, як завжди в таких випадках, все стало обростати деталями. Наприклад коментарями і відео зі сторіс якоїсь притрушеноії женщіни з тої тусні, яка коментувала скандал в перервах між вибором сосісок в супермаркеті.

Знаєте. Я завжди вважала і продовжую вважати, що українці, всупереч деяким своїм ментальним особливостям, є одним з найсміливіших і найвидатніших народів у світі. Але будемо чесними - частина народу. Інша частина - це ті, кого завжди хочеться спитати «зачєм ви такі кончені?».

Ну там швидке вибачення від засновників клюбу, ми донатимо, поважаємо, сподіваємось на розуміння і все таке.

І може на цьому б навіть скандал трохи вщух. Ну хіба трохи. Але це рівно до того моменту, коли деякі представники вляпаної тусовки не починають розкривати свої роти та вивертати вулканом лаву з гівна. В перервах між колупанням в сосисках.

Нє, канєшно, я розумію, якісна комунікація в наші часи суттєво деформована. Вона, комунікація, можна сказати, без шансів на виживання зараз в реанімації, завдяки соціальним ліфтам для кого попало.

Бо одні не знали, інші не хотіли, а треті «оступілісь» і наїбнулись прямо головою в КамАЗ (хороша машина, до речі), а четверті взагалі ні прічьом. А пʼяті - сосісочки купують і при цьому кажуть, що в країні «проісходіт хйня».

Зараз хочу оминути пафосні слова про те, що деякі люди навіть ніколи не зрозуміють чому вони кончені і на чиїх кістках вони зараз можуть дозволити собі вийо… умнічать в мережі.

І от ця сосісочная дуже бідкалась що їй блюющі реакції понаставили.

Так може то ти в дзеркало подивилась і побачила нарешті, як виглядає та сама «хйня, яка проісходіт»?

Дуже вкурвило. Клуб інвалідів мови.