"ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОТРІБЕН ДНР-ЛНР" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко (ВІДЕО)

"ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОТРІБЕН ДНР-ЛНР" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко (ВІДЕО)

Це не я придумав. Це стверджує на одному з рупорів терористів ДиРи, інтернет-каналі "Рой-ТВ" відомий проімперсько-ватний пропагандист Максим Калашніков. І наводить висловлювання двох колорадських "авторитетів": терориста Стрєлкова і вато-пропагандиста Вассермана.

Я таки не втримаюсь - і накину. Це варто подивитися і насолодитися в смак.

Все одне до одного. Ці люди доводять що Кремль мусить вкладатися в кандидата Зеленського. Бо кандидат Зеленський, не соромиться принижувати свою власну країну і закликати українців проти української влади. Вона з роликами з фільму "Слуга народу" показують, як Зеленський тиражує брехню про сланцевий газ і про співпрацю з України з МВФ.

Ці вато-пропагандисти доводять, що діяльність Зеленського під ура-патріотичними гаслами призведуть Україну до внутрішьного конфлікту і це різко ослабить Україну - а це дуже вигідно тероирстам ДиРи і Москві. Тому Кремль мусить Зеленського підтримати.

Ці вато-пропагандисти доводять також, що Кремль просто зобов'язаний підртимати не тільки Зеленського, а ще й Яроша і Тягнибока - радикальних націоналістів. Бо їхня спроба переформатувати Україну також призведе до внутрішнього конфлікту і це різко ослабить Україну - а це дуже вигідно терористам "ДиРи" і Кремлю.

Провокація Москви? Я б розглянув цю версію, якби не одна деталь - цей ролик вийшов більше 3-х місяців тому, коли Зеленський ще не заявляв про наміри іти в президенти. Ба-більше, трійця переконаних колорадів - Калашніков, Стрєлков і Вассерман ремствують, що Кремль - збіговисько ідіотів, через те що вони не підтримують Зеленського і радикальних націоналістів в Україні зараз.

Я оце думаю. Може Кремль до них таки дослухався?

Насолодіться.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко