Найнудніший день XX століття

Найнудніший день XX століття

Британські вчені за допомогою нової пошукової машини True Knowledge (Справжнє знання) визначили найнудніший день ХХ століття, передає expres.ua.

Як повідомляє The Daily Mail, найнуднішим днем минулого століття стала неділя, 11 квітня 1954. Цей день, на думку дослідників, не був відзначений ніякими важливими історичними подіями, крім хіба що парламентських виборів у Бельгії.

"Як правило, на будь-який день XX століття припадає народження будь-якої знаменитості, того дня не народився ніхто з видатних людей. Хіба що турецький вчений Абдулла Аталаріх (фахівець з мікрохвильової електроніки). Так що цей день цікавий тим, що він надзвичайно нудний. Якщо, звичайно, ви не Абдулла Аталаріх ", - сказав засновник нової пошукової машини Вільям Тунстан-Педо.

Пошуковик True Knowledge був запущений у лютому 2010 року. Отримавши пошуковий запит, він надає пряму відповідь, а не набір посилань. Система містить сотні мільйонів фактів про людей, місця, події та організації. Щоб знайти найнудніший день XX століття, в машину завантажили 300 млн. фактів.

У Великобританії не вперше влаштовують конкурси на найнудніший день у новій історії. За даними радіостанції BBC, найнуднішим днем стало 18 квітня 1930 року, коли диктор у розділі новин, який вийшов в ефір о 18:30, заявив: "Новин немає".