Розпочався суд над Кернесом: захист знову вимагає перенести слухання

Розпочався суд над Кернесом: захист знову вимагає перенести слухання

Судове слухання у справі Геннадія Кернеса та його охоронців, яких звинувачують у побитті двох активістів Євромайдану, розпочалося о 11.15 замість 11.00, повідомляє місцеве видання 0532.ua.

Причина затримки - запізнення судді, який веде цю справу Антонова. Сам же підозрюваний Геннадій Адольфович прибув на суд вчасно, проте чи відбудеться воно, наразі невідомо. Захист підозрюваних просить на переносі слухання. нагадаємо, минулого разу причиною для перенесення засідання стала відсутність головного адвоката Кернеса Лідії Ізовітової та той факт, що сторона захисту не встигла ознайомитися з усіма томами справи.

Читайте також: Суд над Кернесом: Добкин, митинг, клоуны

Цього разу причиною для перенесення слухання, захист вбачає, у відсутності прокурора Ганілова. Сторона обвинувачення вимагає продовжувати розгляд справи. Що вирішить суддя з цього приводу наразі невідомо.

До речі, цього разу слухання розпочалося, як і минулого разу, з виконання гімну.

Традиційно під будівлею суду зібралися громадські активісти з Полтави та Харкова. Станом на 10.30 у стін суду зібралося близько 20 чоловік з плакатами та банерами. На плакатах активісти вимагають чесного суду та суворого покарання. На багатьох з активістів політична символіка партії "Батьківщина".