10 хороших новин 2023 року

10 хороших новин 2023 року

Ви живі. І якщо ви зараз сидите в оселі із санвузлом, газом та електрикою, значить ви вже живете краще за пересічного жителя РФ. Якому залишається тільки надрочувати на те, що по вас прилетить шахед і ви на якісь час опинитеся в таких же умовах як він

Але і тоді у вас є шанс відбудуватися і жити далі, навіть краще. А у русні таких шансів ніхуя нема

На початку 2022 року з Києва повтікали посольства. А цього року Києвом гуляв Байден. Прилетів він, а за ним нові стрілялки. Ви не замислювалися, чим ми зараз дістаємо до Феодосії?

Ми отримуватимемо допомогу і далі. Їм простіше дати гроші. Ну вони ж не йобнуті.

А ще ми отримали статус кандидата до ЄС

По факту, путін цього року жодної зі своїх стратегічних цілей не досяг. Тільки собаки на Донбасі вже ригають від російського м'яса

Болотній економіці вже точно пизда, але довірливим росіянцям поки ще здається, що це Аліна Кабаєва. Курячі яйця за ціною кіндерів – це ще дрібниці, головний сюрприз буде до 2025 р. Може здатися, що санкції не працюють - наступного року бюджет на оборону в них на 70% більший за нинішній. І русня цього року ще заробляла на нафті і алмазах.

Але друзі мої, звідки гроші? Пограбований, вже майже збитковий Газпром, зупинені нафтові розробки, пограбували компанії, які виходили з рф. Всі гроші ідуть на війну. Питання – на шо вони житимуть далі?

Ви уявляєте, як воно потім їбане? Немає механізмів, як це зупинити, крім іноземних запозичень. І хто ж на яких умовах їх дасть?

Російські літаки розвалюються у повітрі:180 за рік – втричі більше, ніж у 2022. Ну ж бо спиздити літаки вони встигли, а напиздити деталей не здогадалися, бо санкції, та й не готувалися, Київ за три дні, ну, ви пам’ятаєте.

Автомобілі розвалюються. Посеред цього пиздеця сидить путін і розвалюється також, але скотча і ботокса вони встигли напиздити, тому поки якось та

У Києві нарешті викинули статуї Щорса і Пушкіна. 10 років війни знадобилося, щоби знести цю імперську ссанину.

І якщо хтось досі питатиме, чим нам заважав Пушкін, спитайте, чим їм заважав Стус. А хто це? Ну, так отож…

Цього року ми зустріли Різдво… добре, давайте я це назву так, як я це називаю – не з росянами. І ще у нас чимало сімей – православно-католицькі, і перехід на Юліанський календар нарешті подарував їм спільне Різдво.

Некромантів нарешті поперли з лаври. Загалом близько 600 парафій перейшли до ПЦУ. Паша Мерседес, до якого риги бігали як до смотрящого і проклять якого боялися до усрачки, тепер смиренно зносить усі тяготи домашнього арешту. Не прогружається блять, з усіма цими оновленнями, бойова магія з першої версії

Непереможна українська армія набила 45 літаків (їхні дуболоми самостійно ще близько 10), потопили 6 кораблів і катерів і вивели з ладу ще не менше десятка.

ЧФРФ цього року перетворився на дивізіон наляканих корит, що метушаться усіма крім Чорного морями, щоби від них нарешті відїбалися наші морські малюки.

Є на флоті такий термін – боротьба за живучість. Так от тепер вона полягає у тому, щоби якнайшвидше комісуватися, хоть тушкой, хоть чучелом

Низка зухвалих операцій, що увійдуть у підручники світових розвідок. Новочеркаськ. Будівля ЧФ РФ у Севастополі. Кримський міст. Виманили російський Мі-8 з пілотом. Викши бойка. Погром на псковському аеродромі, etc.

Паралельно всяка офіцерня на болотах то з вікон випадає, то примудряється застрелитися під час пробіжки

Війнонька прийшла на болота. Гарно так по Бєлгороду від України відрекошетило. Цього року на росії взагалі вибухало рясно і по багатому, і по аеродромах, і по нафтобазах, і по Москві. І це ми ще тільки почали. Вам, йобана русня, скоро та акула у Єгипті людяною здаватиметься.

Навіть діти у садочку просять у Миколая барбі, лего і щоби здохла вся русня. А ми, як ви знаєте, дуже любимо своїх дітей.