Бабусині страви: "Суп з галушками"

Бабусині страви: "Суп з галушками"

Інгредієнти:

  • бульйон курячий 750 г
  • картопля 2 шт.
  • морква 1 шт.
  • яйце 1 шт.
  • борошно 4-5 склянок
  • сіль
  • перець
  • зелень

  • Спосіб приготування:

    1. Моркву натерти на терці та посмажити. Бульйон закип'ятити, покласти моркву та варити 5 хвилин. Потім покласти порізану кубиками картоплю, посолити, поперчити та варити до готовності картоплі.

    2. Приготувати галушки: яйце збити з сіллю, додати борошно, перемішати. Сформувати маленькі галушки, покласти у суп та варити ще 7 хвилин. Готовий суп подавати, посипавши зеленню.