Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю порей наріжте кільцями і обсмажте в сотейнику на олії, поки цибуля не стане мякою.
2. Посоліть, влийте вино, прокипятіть.
3. Очистіть картоплю, дрібно наріжте і додайте до вина і цибулі. Тушкуйте до готовності картоплі.
4. За допомогою блендера зробіть з картоплі пюре. Потім покладіть картоплю в каструлю і вилийте туди молоко. Розмішайте і доведіть до кипіння.
5. Лосось наріжте маленькими кубиками і разом з мідіями покладіть в каструлю. Дайте супу закипіти і поваріть на середньому вогні 4-5 хвилин.
6. Додайте мелений перець і посипте подрібненою зеленню петрушки.