Інгредієнти:
Приготування:
Гриби розморозити. Якщо свіжі, то помити і нарізати за бажанням.
Помити і відварити у мундирі картоплю до готовності.
Цибулю ріпчасту очистити і помити. Нарізати на кубики.
Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Обсмажити на середньому вогні, помішуючи, цибулю і гриби 7-10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати. Зняти з вогню.
Включити духовку. Картоплю очистити добре теплою.
Розім'яти картоплю в пюре, посолити.
Додати 2 ст. ложки рослинного масла і борошно.
Замісити картопляне тісто.
Форму змастити маслом і присипати борошном. Викласти в неї рівним шаром з бортиками підготовлену картопляну масу.
На картоплю покласти грибну начинку. Поставити форму в духовку на середню полицю. Випікати картопляний пиріг при температурі 160-180 °С близько 20 хвилин.
Готовий картопляний пиріг вийняти з духовки, посипати рубаною зеленню, прикрасити майонезом.