Інгредієнти:
Приготування:
1. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати кілька тонких кілець для прикраси, решту дрібно порубати. Масло розігріти на сковороді, додати цибулю і смажити до м'якості на повільному вогні.
2. Картоплю очистити і нарізати дрібними кубиками. Бульйонні кубики розвести водою.
3.Додати картоплю до обсмаженої цибулі, перемішати, влити приготований бульйон. Посолити, поперчити і додати мелений мускатний горіх. Довести до кипіння, варити на повільному вогні близько 30 хвилин до повної готовності картоплі.
4. Готову масу протерти через сито або збити в блендері, додати молоко і прогріти. Сир натерти на дрібній тертці.
5.Перед подачею до столу покласти сир, мішати доки сир не розчиниться.
6. Розлити суп-пюре по тарілках, і прикрасити кільцями цибулі або зеленню.