Інгредієнти:
Приготування:
Правильно розморожені креветки обдаємо окропом у друшляку, а потім чистимо.
Ставимо в каструлі 1,2-1,4 л води для супу.
Ретельно промиваємо всі овочі, чистимо моркву.
Моркву перетворюємо в кружечки, а цибулю-порей - в кільця. На середньому вогні обсмажуємо те і інше у вершковому маслі 3-5 хвилин.
Акуратно розбираємо суцвіття брокколі і цвітної капусти.
У вже закипілу в каструлі воду закладаємо ту і іншу капусту, підсолюємо і даємо поваритися 5-7 хвилин.
Додаємо моркву з цибулею-пореєм, на середньому вогні суп вариться ще 5-6 хвилин. Потім кладемо креветки, посипаємо приправою і перцем, даємо сильно покипіти не більше 3 хвилин і вимикаємо.
Маленька деталь: щоб поліпшити смак супу з креветок, треба за хвилину до закінчення варіння додати ст. ложку хересу. Суп з креветок готовий.