Приготуйте екзотичний напій власноруч!
манго - одна штука.
цедра терта
сік лайма – 1 шт.
сік лимонний - 1 столова ложка
йогурт натуральний - 1 / 2 склянки
мед рідкий
вода мінеральна
Спосіб приготування:
Манго разріжемо уздовж навпіл, видалимо кісточку, далі половинки очистимо від шкірочки. М'якоть наріжемо скибочками або шматочками, укладемо в чашу блендера або кухонного комбайна.
Додамо цедру і сік лайма, лимонний сік, йогурт і мед за смаком. Зіб’ємо суміш в однорідну масу. У міру необхідності знімайте частину маси, що осідає на стінках чаші, і перекладіть її в центр.
Смузі розкладемо по склянках, наллємо в кожен стільки мінеральної води, щоб вийшов густий напій. Подаємо відразу, оформивши половинкою лайма.