Здивуйте рідних! приготуйте смачні булочки зі сюрпризом.
борошно - 300-350 г,
вода або молоко (тепле) - 100 г,
пармезан - 50 г,
цукор - 20 г,
свіжі дріжджі - 15 г,
яйця (варені) - 8 шт.,
яєчні жовтки - 3 шт.,
вершкове масло - 30 г,
сіль - 0,5 ч. ложки.
Спосіб приготування:
100 г борошна змішайте з 10 г дріжджів і водою, замісіть тісто. Накрийте тісто і залиште, щоб піднялося.
З’єднайте тісто з 100 г борошна, 5 г дріжджів, 2 жовтками, розм’якшеним маслом, цукром, сіллю. Місіть тісто до пружності. Накрийте тісто і залиште на 1 годину.
З’єднайте тісто з рештою 100 г борошна, тертим пармезаном. Замісіть гладке тісто. Розділіть його на 8 кульок і залиште на півгодини. З куль розкачайте коржі. На розкатаний корж поставте яйце. Загорніть яйце в коржик з тіста і помістіть в змащену олією формочку. Те ж саме зробіть з рештою коржами і яйцями.
Із залишків тіста скрутіть джгути і прикрасьте ними зверху. Змастіть булочки жовтком. Випікайте при температурі 180 °С 20-25 хвилин.