Бабусині страви: "Смородиново-імбирне морозиво"

Бабусині страви: "Смородиново-імбирне морозиво"

Смородиново-імбирне морозиво - смачний літній десерт, який буде до смаку дітям та дорослим. Цікавий смак!

  • Інгредієнти:
    біла смородина: 500 г
    червона смородина: 100 г
    цукор: 2-3 ст. ложки
    імбир, натертий на тертці: 40 г
    листочки м’яти: 15 шт.
    лимонний сік: 2 ст. ложки

  • Спосіб приготування:
    Дрібно нарізати м’яту (10 листочків), змішати з натертим імбиром.
    Збийте блендером смородину з цукром. Додати м’яту з імбиром і перелити в миску чи каструлю (краще за все брати металеву, а перед тим охолодити посудину в морозилці).
    Поставити в морозилку миску з морозивом на 40 хвилин. Потім дістати, акуратно перемішати і поставити ще на 30 хвилин в морозильник. Заморожувати 2-3 години.
    Розкласти по креманках, прикрасити листочками м’яти.
    Смачного!