М'ятне печиво - це надзвичайно ароматна та смачна випічка для гурманів! Добре смакує з чаєм та кавою!
масло вершкове: 100 г.
цукор: 100 г.
яйце куряче: 1 шт.
м'ята : 50 г.
борошно: 200 г.
цукрова пудра
Спосіб приготування:
м”яту помийте, просушіть і обірвіть листочки, киньте у блендер, всипте цукор;
- подрібнити, має утворитися ароматний зелений цукор;
- у миску викладіь м”ятний цукор та м’яке масло;
- просійте туди ж борошно, та руками розтирайте, утворюючи крихту;
- додайте яйце та замісіть протягом 3-4 хв. тісто;
- далі просто відщипуйте кусочки тіста, скатайте кульки, викладайте на пергамент або просто змастіть деко маслом;
- приплюсніть кульки пальцями;
- випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до злегка рум”яного кольору;
- готове печиво посипте цукровою пудрою;
Таке печиво можна зберігати довго, наприклад я кладу у баночку, закриваю кришкою.