Шоколадно-вівсяний кекс за 5 хвилин - швидка та смачна страва!
вівсяного борошна (можна взяти пшеничне): 3 ст.л.
несолодкого какао: 3 ч.л.
цукру (бажано коричневого): 2 ст.л.
розпушувачу: 1/4 ч.л.
яйце: 1 шт.
молоко: 2 ст.л.
оливкової або соняшникової олії (+ ще кілька крапель для змащення форми): 2 ст.л
мигдальних пластівців: 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Ретельно змішати всі інгредієнти, крім мигдальних пластівців.
2. Формочку або чашку змастити кількома краплями олії. Вилити у формочку (чашку) тісто, щоб воно займало не більше 2/3 висоти посуду.
3. Зверху посипати мигдальними пластівцями.
4. Поставити у мікрохвильовку на 90 секунд в звичайному режимі.