Бабусині страви: "Бісквітні млинці"

Бабусині страви: "Бісквітні млинці"

Інгредієнти:

  • • 1/2 л. кефіру або кислого молока
  • • 3 - 4 яйця
  • • 1 ч. л. соди
  • • 3 ст. л. цукру
  • • мука
  • • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. У миску розбийте яйця, збийте їх віночком з цукром і сіллю.

    2. Додайте кефір і перемішайте. Використайте муки стільки, щоб маса отримала консистенцію густої сметани. Тісто не повинно швидко розтікатися по сковороді.

    3. Добре розмішайте і додайтесоду.

    4. Відкладіть на 7-10 хв., щоб підросло.

    5. Сковороду змастіть рослинною олією, добре нагрійте і, викладаючи тісто ложкою, розрівняйте його по всій поверхні дна сковороди. Товщина млинця має бути близько 5 мм. Випікайте млинці,накривши їх кришкою, підрум'янюючи з обох боків.

    6. Готові млинці подавайте з варенням.