"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки поспішають на допомогу.
*****************
ЗМІ повідомляють, що продажі масла «Рошен», після реклами від тимчасово виконуючого обовʼязки президента, зросли на 13%
І після цього ви ще сумніваєтесь, що порохоботи скрізь і що вони захопили джойстик керування потерпілим?
*****************
Найближчим часом Рада Національної безпеки і оборони запровадить санкції проти окремих народних депутатів.Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив секретар РНБО Олексій Данилов.Він наголосив, що нові санкції будуть стосуватися як окремих фізичних, так і юридичних осіб, пов’язаних з певними людьми.
Подивимось, а поки що в коментах пишіть прізвища тих, проти кого ви бажаєте бачити санкції, ми передамо нашим порохоагентам в РНБО.
*******************
Австралійські вчені вигадали новий будівельно-дорожній матеріал, що складається з подрібнених медичних масок і переробленого бетону. "Річ в тому, що в одноразових масках є пластик, зокрема поліпропілен, який важко розкладається, наголошують дослідники. Вони також пояснюють, що поліпропіленові волокна в масках підсилюють зв'язки між частинками щебеню, що робить дорогу міцнішою", – говорить керівник експерименту професор Джи Лі.
А ви згідні збирати одноразові маски для українських доріг? Якщо так, то ставте + у коментах.
*********************
Українській антарктичній станції "Академік Вернадський" 6 лютого виповнюється 25 років.
Українські полярники проводять дослідження з біології, метеорології, океанографії, вивчають вплив холоду на організм людини, зміни магнітного поля Землі, іоносферу та космос. Крім того, на "Вернадському" відкрили кілька нових видів тварин і рослин.
Ну що я можу сказати? Лише процитую поета: «Боже, бережи полярників!»
Парафіяни вже розповідають, що завдяки нашим пандам, вони почали рахувати і власних панд дня. Це чудово, якщо в кого-небудь щось гарне відбулося можете писати в коменти. Це буде чудовим стимулом для інших панд, але не забувайте репостити цих, бо панди ловляться на репост, памʼятайте про це.
Дасть Бог день — дасть Бог і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім