"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить час пандочок, котрий настав.
Ви наполегливо просите показати вам моїх домашніх пандочок. Але ні, я цього не зроблю. Вірніше зроблю, коли хоч один пост з пандочками назбирає найбільше реакцій на сторінці. Поки що навіть до пʼятого місця жоден не дотягнув. Тому хай ця таємниця поки що залишається таємницею. До речі, Орк зробив припущення, що в мене кошенятка народилися. А от зовсім і ніт. Коти мої стерілізовані і нікого народити не можуть, а пандочки справжні, куплені, ростуть і тішать господарів. А вас ні.
***************
Партія “Європейська Солідарність” розробила законопроєкти щодо боротьби з колабораціонізмом та російською пропагандою в Україні.
Бережіться внутрішні сєпари. Рано чи пізно ми ці закони приймемо і тоді всіх агітуючих за узкій мір можна буде притягувати до кримінальної відповідальності.
Ну або чумадан — вокзал — расея.
***************
Національне антикорупційне бюро України у лютому почало розслідування щодо закупівлі вакцин від COVID-19.
Міністр охорони короновірусу Степанов дуже напружився та втянув голову. Далі буде.
****************
Кандидатка у народні депутати від партії “Європейська Солідарність” у 87 окрузі на Прикарпатті Маруся Звіробій подала документи у ЦВК.
Звіробій — це дуже сильна рослина, природний антибіотик, чекаємо Марусю в Раді, нехай задасть жару ворогам України, нехай потерпілий ще більше її боїться.
*******************
США планують надати Україні спеціальні холодильники для зберігання вакцини проти коронавірусу.
На перший погляд така собі пандочка, але зауважу, що деякі, наближені до Коломойського особи, вже почали волати, що за холодильники Україна віддасть амеріканцям контроль над своєю судовою системою.
ЙЕС ІТ ІЗ! ДАССИШ ФАНТАСТІШ! НАРЕШТІ!!! АЛІЛУЙЯ!!! Сподіваємося що це правда з усіма наслідками.
*********************
Ну і наостанок не стільки пандочка, скільки цікавинка. Японська компанія Toto, найбільш відома своїми унітазами з підігрівом сидінь та вбудованими біде, виводить свої технології на абсолютно новий рівень. Компанія хоче вбудувати в свої унітази безліч датчиків. Пристрій збиратиме інформацію про кровотік, серцебиття та стан шкіри. Далі дані аналізуватиме штучний інтелект. Наче й непогана ідея, але уявіть собі, сіли ви на унітаз, вирішили розслабитися та почитати пандочок від Олександр Дедюхін, аж тут десь з-під низу штучний інтелект вам починає всю правду про вас рубити… Лячно? А якщо раптом штучний інтеллект з унітазу оживе? Жуть.
*****************
Добре, заспокойтеся, поки що такі унітази нам не загрожують. Дасть Бог день — дасть і панду. І я вам покажу своїх панд коли ви зробите хоч 500 репостов.
До завтра.