Інгредієнти:
Сир викласти у посудину, додати сметану, манну крупу і перемішати ложкою. Якщо сир у вас зернистий (а не пастоподібний), його слід перетерти через сито або разом зі сметаною подрібнити в блендері.
На водяній бані повністю розтопити білий шоколад.
В окремій мисці міксером збити яйця з цукром і ванільним цукром до світлої пишної маси.
Збиті яйця додати до сирної маси і перемішати міксером.
Потім до сирно-яєчної суміші додати розтоплений білий шоколад і знову перемішати міксером.
В кінці додати малину і акуратно перемішати ложкою.
Форму змастити вершковим маслом або маргарином і щедро присипати панірувальними сухарями. У форму вилити підготовлену суміш і запікати у розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хв.
Потім запіканку трохи вистудити і присипати цукровою пудрою. До столу подавати в телпому чи холодному вигляді.