Бабусині рецепти: "Мексиканські начос"

Бабусині рецепти: "Мексиканські начос"

Інгредієнти:

  • кукурудзяні чіпси начос: 200 г.
  • фарш мішаний: 300 г.
  • сіль, суміш перців за смаком
  • сир: 100 г.
  • болгарський перець: 1/2 шт.
  • помідор: 1 шт.
  • часник: 2 зубці.

  • Фарш змішати з сіллю, сумішшю перців та пропущеним через прес часником. Обсмажити, додати дрібно порізаний помідор та болгарський перець. Смажити ще 10 хв.
    На вогнетривке блюдо викласти в один ряд начос. Викласти на них третину фаршу, рівномірно розподіляючи. Посипати тертим сиром. Зверху викласти ще один ряд чіпсів, фарш та сир. Потім – ще один ряд, викласти залишки фаршу та сиру.
    Поставити начос у розігріту духовку на 10-15 хв. Готову закуску можна подавати на стіл з соусом гуакомоле чи з кетчупом. Їсти руками.