Бабусині страви: "Желейний торт з фруктами «Мрія»"

Бабусині страви: "Желейний торт з фруктами «Мрія»"

Інгредієнти:

  • сметана - 0,5 л
  • цукор - 1 склянка
  • желатин - 15 г
  • печиво «Хрустик» з маком - 200 г
  • желе (різне) - 3 упаковки
  • банан - 1 шт
  • ківі - 1 шт.
  • апельсин - 1 шт.
  • ягоди за смаком (вишня, полуниця) - 100 г.

  • Спосіб приготування:

    Желатин розведіть з 1 склянкою гарячої кип’яченої води, добре розмішайте, остудіть.
    Сметану збийте зі склянкою цукру. Введіть остиглий розведений желатин. Додайте печиво, акуратно розмішайте.

    Суміш вилийте першим шаром в прозору форму, поставте в холодильник на 30-40 хвилин, щоб застигла.

    Фрукти всі очистіть і поріжте тонкими кільцями. Половину фруктів викладіть між шарами, половину залиште для прикраси.
    Приготуйте желе, згідно інструкції. Залийте желе у форму по черзі, дочекавшись поки не застигне попереднє.
    Готовий застиглий тортик прикрасьте ягодами і фруктами.