Бабусині страви: "Квасолевий суп на свиних реберцях"

Бабусині страви: "Квасолевий суп на свиних реберцях"

Квасолевий суп на свиних реберцях - смачна та поживна перша страва, яка буде до смаку чоловікам та жінкам.


Інгредієнти:

  • свинячі реберця: 300 г.
  • консервована квасоля: 1 банка
  • картопля: 3 шт.
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • зелень, сіль, перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Реберця залити приблизно 1,7 л води, варити бульйон півтори години. Порізати картоплю і моркву кубиками. У готовий бульйон покласти картоплю, моркву і консервовану квасолю. Варити 10 хвилин.
    Нарізати цибулю і обсмажити. Заправити квасолевий суп цибулею, посолити, поперчити, готувати ще 15 хв. потім дати супу настоятися під кришкою годину-півтори і подавати зі свіжою зеленню.