Бабусині страви: "Шоколадний фондан"

Бабусині страви: "Шоколадний фондан"

Інгредієнти:

  • На 8 шт. фонтанів
  • яйця – 2 шт
  • цукор – 80 г
  • вершкове масло - 115 г
  • борошно - 60г
  • гіркий шоколад - 8 шматочків
  • гіркий шоколад – 110 г

  • Спосіб приготування:

    1. Яйця збити з цукром.

    2. Шоколад (110гр) і вершкове масло розтопити.

    3. Змішати яєчну і шоколадно-масляну маси.

    4. Додати борошно.

    5. Розкласти по формах 2/3 маси, шматочок шоколаду, 1/3 маси.

    6. Пекти при 200 градусах 7 хвилин, але не більше!