Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Борошно з содою просіяти. 1 стакан сметани збити з цукром, всипати борошно і замісити тісто. Воно виходить досить м'яке.
Розділити його на три частини.
Сухофрукти розмочити, потім окремо пропустити через м'ясорубку.
Горіхи злегка обсмажити і роздрібнити не дуже дрібно. Решту сметани збити з цукром.
До речі, щоб вийшов гарний густий крем, сметану треба збивати довго, не менше 10 хвилин, і на найменшій швидкості міксера.
Спочатку вона буде рідкою, але потім загусне.
Тісто розкачати в прямокутники товщиною 0,3-0,4 см. Змастити начинкою, згорнути рулети, укласти на змащений маслом деко і випекти.
Коли рулети охолонуть, нарізати їх навскоси на шматочки.
На плоске блюдо викласти шматочки в хаотичному порядку, поливаючи їх кремом і посипаючи горіхами. Залишки крему вилити зверху.
Дати просочитися протягом ночі.