Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Спочатку потрібно приготувати соус, для цього потрібно взяти жовтки і розтерти їх з цукром. Потім додати ваніль і добре все перемішати.
2. Тепер потрібно прогріти вершки, постійно помішуючи, щоб не підгоріли і додати жовтки. Залишити на невеликому вогні на 2-3 хвилини не забуваючи продовжувати помішувати, до загусання.
3. Тепер треба соус остудити і процідити його через сито.
4. У яблук виріжте серцевину, але не прорізайте яблука до кінця.
3. Фундук помолоти або дрібно порізати, а потім з'єднати з варенням та родзинками, добре перемішати, а потім наповнити яблука сумішшю.
4. Перекласти яблука на деко, полити соком лимона змішаним з вином. Запікати в духовці 10-15 хвилин при 180 градусах.
5. Перед подачею полийте яблука соусом.