Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Овочі чистимо, миємо. Видаляємо насіння із солодкого перцю.
Помідори ріжемо середніми шматками і пропускаємо разом з солодким перцем через м'ясорубку.
Переливаємо помідорову суміш у чашу для мультиварки. Включаємо на дві години режим * гасіння *.
Пропускаємо в окрему миску через м'ясорубку часник з пекучим перцем. З пекучого перцю насіння видаляти не потрібно.
За 20 хвилин до готовності помідор додаємо до них пекучий перець, часник, оцет, сіль, соняшникова олія з цукром. Перемішуємо все ретельно і накриваємо кришкою.
Після цього розливаємо аджику по банках, закручуємо їх і ставимо на зберігання в прохолодне місце.