"Простирадло від Генпрокурокуриці" - Алла Комарова

"Простирадло від Генпрокурокуриці" - Алла Комарова

Про те, що наш наноНаплєвон залежний від зовнішньої валідації трішки більше, ніж повністю, порохоботи попереджали ще на самому початку цієї зеленої істерії.

Але те, що він залежний від оплесків та дуполизства настільки, що відчайдушно починає війну із великими, ні, навіть не так, із Дуже Великими Грошима – ось так правильніше, не очікували навіть найбільші циніки серед нас.

Ви, мабуть, вже бачили вчорашнє простирадло від Генпрокурокуриці Вєнєдіктової про 200 справ проти компаній Рината Ахметова, де вона, нічтоже сумнішеся, на голубом своєму генпрокурокуриціиному глазі заявила, що причиною переслідувань стали не якісь там порушення проти чинного законодавства, а редакційна політика його телеканалів.

Ну, тобто, проблем у нашого Вавасіка із Ахметовим не було, коли у 2019 році фонд Ахметова профінансував 200 швидких, що ними наша Бубочка еакуліровала у відосіках направо й наліво, розповідаючи «я сдєляль!»

Жодних тобі проблем у 2020 році, коли після зустрічі Вавася з олігархами за Ахметовим закріпили кілька областей, як панські угіддя.

Навіть ще у цьому році, у серпні, ахметівський ДТЕК профінансував саміт, який організувала, прастігоспаді, перша брендя Олена Зеленська.

Все було ок і норм, і навіть ходили небезпідставні чутки про те, що саме Ринат наповнює частку щомісячних конвертів, з яких потім банківські обгортки купюр по смітниками під Радою валяються.

Але варто було на певних телеканалах сказати щось відмінне від «о наш сонцесяйний, ти прекрасний і мудрий, ведеш нас у світле майбутнє, ми вірні тобі васали», так тут же наскирдувалися 200 кримінальних справ.

До речі, дивлячись на це, адвокати Ахметова відкорковують «Вдову Кліко» ящиками. Бо після цього виходу вприсядку від Генпрокурокуриці про успіх, який чекає на всі позови команди Ахметова у міжнародних судах, можна навіть не сумніватися. Адже у відкриту йдеться не про правосуддя, а про політичні репресії, і ще й тиск на свободу слова.

Ну що ж, мої вітання команді Зє. Ви самі собі принесли ще кілька гвіздків у домовину.