Бабусині страви: "Амаретті"

Бабусині страви: "Амаретті"

Інгредієнти:

  • Цукровий пісок - 300 гр.
  • Солодкий мигдаль - 150 гр.
  • Гіркий мигдаль (абрикосова кісточка) - 50 гр.
  • Яєчний білок - 2 шт.

  • Спосіб приготування:

    Для початку, підсушити в духовці або мікрохвильовій печі горіхи. Потім розмолоти в кавомолці. При бажанні, можна залишити кілька горішків для прикраси печива.
    Яєчні білки з цукром - збити міксером в міцну піну.
    У збиті білки всипати мелений мигдаль і ретельно перемішати лопаткою до однорідної консистенції.
    Готову масу помістити в кондитерський мішок і висадити печива на лист, покритий пергаментом.
    Важливо дотримуватися відстані між печивом (1,5-2см. Один від одного), тому що під час випічки маса збільшується.
    Випікати амаретті в розігрітій до 180 град. духовці протягом 10-15 хв. Потім посипати цукровою пудрою і зберігати в сухому місці.