В цього світу є тільки один вихід з цієї ситуації

В цього світу є тільки один вихід з цієї ситуації

Багато хто порівнює путінську росію з гітлерівською Німеччиною і відповідно німецьких нацистів взірця 30-40-х років минулого століття з російськими нацистами сьогодення.

Попри все, скажу, що це не дуже доречне порівняння.

Причиною розквіту нацизму в Німеччині було кілька факторів:

1) поразка у першій світовій війні, яку не могли прийняти і вважали зрадою ті хто брав у ній участь. І саме вони стали основним ядром руху гітлера.

2) репарації і тяжке економічне становище, викликане їх сплатою. Особливо тяжко стало уряду після початку великої депресії в США. І цей момент також став одним з переломним для популяризації руху гітлера.

3) розвиток економіки, зокрема промислового виробництва, будівництва доріг з приходом до влади гітлера, німці почали жити краще ніж до того.

4) пропаганди, яка базувалася на перемогах і досягненнях, водночас просувала злочинні антилюдські тези, які до війни були мінорними.

Як бачимо, нацистська росія немає нічого спільного з цим. В них не було причин для агресії, вони могли жити, маючи для цього все необхідне, могли розвиватися, могли зростати, вони мали все.

Єдиною причиною їх агресії стали вони самі, їхні гени. І їхня пропаганда вже 8 років абсолютно мілітаризована і війна, завоювання, кров є її основою.

Тому вони ніколи не виправляться, не покаються і нічого не зрозуміють, як це було в Німеччині.

Вони не зрозуміли нічого за цих 8 років, маючи фотки розбомблених сирійських міст і вбитих дітей. Вони не розуміють нічого й зараз, маючи доступ до правдивих даних (німці тоді їх не мали і для багатьох німців побачене після війни було шоком, а шмаття бачить, але виправдовую. Ба більше, звинувачує жертв)

Їхні "ліберали" обурюються не через війну, а через те, що не можуть собі купити біг-мак і труси, а також через те що їхня армія виявилась просто ослами, хоч на це було витрачено трильйони доларів.

Вони ніколи не зміняться і нічого не усвідомлять.

І в цього світу є тільки один вихід з цієї ситуації.

Mason Lemberg