Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Оберніть курячі грудки харчовою плівкою і злегка відбийте молотком для м'яса.
Зніміть плівку, поперчіть покладіть зверху скибочки манго. Згорніть курячі грудки в рулетики, закріпіть зубочистками.
Змішайте в мисці кокосове молоко, каррі, лаймову цедру і сік. Покладіть туди рулетики, щоб вони просочилися маринадом.
Накрийте плівкою і поставте на ніч в холодильник. Вийміть курячі рулетики з маринаду і помістіть на деко. Маринад збережіть.
Змастіть рулетики маслом. Випікати при температурі 200*С до золотистого кольору.
Перелийте маринад в каструлю. Кип'ятіть на середньому вогні періодично помішуючи. За смаком посоліть. Подавайте рулетики під соусом.
Час приготування 40 хвилин.
Оберніть курячі грудки харчовою плівкою і злегка відбийте молотком для м'яса.
Зніміть плівку, поперчіть покладіть зверху скибочки манго. Згорніть курячі грудки в рулетики, закріпіть зубочистками.
Змішайте в мисці кокосове молоко, каррі, лаймову цедру і сік. Покладіть туди рулетики, щоб вони просочилися маринадом.
Накрийте плівкою і поставте на ніч в холодильник. Вийміть курячі рулетики з маринаду і помістіть на деко. Маринад збережіть.
Змастіть рулетики маслом. Випікати при температурі 200*С до золотистого кольору.
Перелийте маринад в каструлю. Кип'ятіть на середньому вогні періодично помішуючи. За смаком посоліть. Подавайте рулетики під соусом.
Час приготування 40 хвилин.